Menu

Coaching Veenendaal

Bij ons Centrum in Veenendaal kunt u terecht voor meerdere vormen van coaching. Welke benadering bij u past, hangt af van uw wensen. We geven hieronder een korte beschrijving per coaching mogelijkheid. Je kunt je op de desbetreffende pagina direct inschrijven via ons inschrijfformulier voor de coachings-vorm van jou voorkeur.

Investeringskosten coachingstraject

De kosteninvestering is op aanvraag en lengte van het afgesproken traject.

Boks Coaching

Bij bokscoaching wordt boksen gebruikt als metafoor om complexe problematiek op een ervaringsgerichte manier aan te pakken. In een combinatie van het gesprek en boksoefeningen werk je aan een concreet doel dat je wilt bereiken en het onderliggende persoonlijke thema. Door te experimenteren met ander gedrag, ervaar je direct dat je gemakkelijk nieuw gedrag kunt laten zien in je dagelijks leven.

Boks Therapie

Voor veel mensen met een trauma is het erg lastig om te praten over de oorzaak en de bijbehorende gevoelens en negatieve effecten in hun dagelijks leven. Bokstherapie kan uitkomst bieden. Door via boksen op een lichamelijke manier met traumaverwerking aan de slag gaan, komt naar boven wat in een gesprek vaak lastiger te uiten is.

Weerbaarheid Training

volgt

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Contactformulier Mindfulness Centrum Heuvelrug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.