Menu

Mindfulness Veenendaal

De training mindfulness van Mindfulness Centrum Heuvelrug te Veenendaal wordt in 8 weken gegeven. U kunt baat hebben bij een mindfulness training wanneer u last heeft van stress, als u vaak onrustig bent vaak in bed ligt te piekeren. Mindfulness kan helpen bij een hoofd vol negatieve gedachten, dingen die u nog moet doen of dingen die u anders had willen doen.

Mindfulness bij Mindfulness Centrum Heuvelrug Veenendaal

Tijdens de training mindfulness in Veenendaal leert u uw bewustzijn meer te ontwikkelen, en hierdoor om beter en vaker in het moment te leven.

Mindfulness is namelijk het het leren ervaren van een open en milde aandacht voor het huidige moment zonder erover te hoeven oordelen. U leert te leven in het hier en nu.

De investering voor de groepstraining is €500,-

De investering zijn voor particulieren €750,- (Inclusief 2 x boks coaching)

Wilco van Wakeren is aangesloten bij de beroepsgroep VMBN en Categorie 1 Trainer.  U kunt hierdoor (veelal) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen. Vraag ook bij uw werkgever na of er subsidie beschikbaar is. Komt u er echt niet uit neem dan gerust kontakt met ons op.

Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen.

Varianten mindfulness trainingen

Mindfulness Centrum Heuvelrug biedt verschillende mindfulness trainingen aan, afhankelijk van de doelgroep. Individuele mindfulness-trainingen behoren tot de mogelijkheid. Ideaal om te combineren of als aanvullende training is een Mindful Walk cursus. De Mindful walk cursus is ook als losse cursus te volgen. Tevens zijn er ook yoga lessen te volgen.

Particulier

Tijdens de mindfulness training voor particulieren leert u beter omgaan met uw lichaam, gedachten, stemmingen, gevoelens en emoties. U houdt uzelf eenvoudiger staande in een druk leven.

De eerstvolgende mindfulness training begint op 02 november 2021 in Veenendaal op dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 21 december 2021.

Individueel Mindfulness traject

De training kan ook individueel gevolgd worden als individueel counseling-traject, we doen dan een serie van 8 gesprekken van ca 1,5uur. Tevens krijg je 2 bokscoaching sessies en is er aandacht voor de ademhaling. In deze wekelijkse of tweewekelijkse gesprekken volgen we het reguliere mindfulness-programma persoonlijk op jou afgestemd. De kosten daarvoor bedragen € 750,-

Mindful Walk Cursus

5 weekse cursus start op 28 september t/m 26 oktober 2021

Mindfulness training 2021 in Veenendaal

Aanvang mindfulness training 02 november 2021 in Veenendaal. Dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 21 december 2021.

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor particulieren.

Bedrijfstraining

De 8-weekse mindfulness training Mindfulness Based Stress Reduction bedrijfstraining (MBSR) wordt wereldwijd aangeboden aan bedrijven. Het doel van deze training is vermindering en preventie van stress. Na de training kunt u bewuster omgaan met uitdagingen, heeft u meer zelfvertrouwen, werkt u effectiever, met meer focus en met meer plezier.

 • Voor wie?
  U kunt als bedrijf vanaf 4 personen terecht bij Mindfulness Centrum Heuvelrug.

 • Waar?
  Wij kunnen bij u op locatie komen of u volgt de training op onze locatie in Veenendaal; net wat uw voorkeur is.

 • Kosten
  U betaalt €500,- per persoon.

 • Duur
  De training duurt 8 weken waarbij u elke week een training heeft van 2,5 uur.

 • Inhoud training
  Tijdens de training behandelen we verschillende onderdelen. U krijgt educatie over de werking van het brein en hoe uw brein omgaat met stress. We besteden tevens aandacht aan de werking van groepsdynamica. Ook voeren we ademhalingsoefeningen, yoga oefeningen en aandachtsoefeningen uit. Tot slot, leren we u technieken om met repeterende gedachtepatronen om te gaan.

Zie ook:

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor bedrijven.


Inschrijfformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene voorwaarden Mindfulness Centrum Heuvelru