Menu

Mindfulness Veenendaal

De training mindfulness in Veenendaal van Mindfulness Centrum Heuvelrug wordt in 8 weken gegeven. U kunt baat hebben bij een mindfulness training wanneer u last heeft van stress, als u vaak onrustig bent vaak in bed ligt te piekeren. Mindfulness kan helpen bij een hoofd vol negatieve gedachten, dingen die u nog moet doen of dingen die u anders had willen doen.

Mindfulness Veenendaal bij Mindfulness Centrum Heuvelrug

Tijdens de training mindfulness in Veenendaal leert u uw bewustzijn meer te ontwikkelen, en hierdoor om beter en vaker in het moment te leven.

Mindfulness is namelijk het het leren ervaren van een open en milde aandacht voor het huidige moment zonder erover te hoeven oordelen. U leert te leven in het hier en nu.

Varianten mindfulness trainingen

Mindfulness Centrum Heuvelrug biedt verschillende mindfulness trainingen aan afhankelijk van de doelgroep.

Particulier

Tijdens de mindfulness training voor particulieren leert u beter omgaan met gedachten, gevoelens en emoties. U houdt uzelf eenvoudiger staande in een druk leven en u leert ingrijpende gebeurtenissen een plek te geven.

De mindfulness training begint op 12 maart 2019 in Veenendaal op dinsdagavond van 19:00 tot 21:15 uur. De trainingen lopen door tot en met 23 april 2019.

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor particulieren.

Bedrijfstraining

De 8-weekse mindfulness training Mindfulness Based Stress Reduction bedrijfstraining (MBSR) wordt wereldwijd aangeboden aan bedrijven. Het doel van deze training is vermindering en preventie van stress. Na de training kunt u bewuster omgaan met uitdagingen, heeft u meer zelfvertrouwen, werkt u effectiever, met meer focus en met meer plezier.

 • Voor wie?
  U kunt als bedrijf vanaf 6 personen terecht bij Mindfulness Centrum Heuvelrug.
 • Waar?
  Wij kunnen bij u op locatie komen of u volgt de training op onze locatie in Veenendaal; net wat uw voorkeur is.
 • Kosten
  U betaalt €400,- exclusief BTW per persoon.
 • Duur
  De training duurt 8 weken waarbij u elke week een training heeft van 2,5 uur.
 • Inhoud training
  Tijdens de training behandelen we verschillende onderdelen. U krijgt educatie over de werking van het brein en hoe uw brein omgaat met stress. We besteden tevens aandacht aan de werking van groepsdynamica. Ook voeren we ademhalingsoefeningen, yoga oefeningen en aandachtsoefeningen uit. Tot slot, leren we u technieken om met repeterende gedachtepatronen om te gaan.

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor bedrijven.

Basisopleiding Mindfulness trainer

Heeft u er interesse in zelf een mindfulness trainer te worden? Dan kunt u terecht voor onze basisopleiding voor mindfulness trainer. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die de 8-weekse mindfulness training met goed gevolg heeft afgerond. Na het afronden van de basisopleiding en de deelname aan een stilte retraite van minimaal 5 dagen, bent u in staat de Mindfulness MBSR training te geven.

Wij zijn ervan overtuigd dat u voornamelijk leert door te doen. Daarom doet u alle oefeningen van de 8-weekse Mindfulness MBSR training in de rol van mindfulness trainer. Uiteraard wordt u daarbij ondersteund door trainers en yogadocenten.   

Cursusmateriaal

Tijdens de opleiding werken we in een werkmap en gebruiken we de app Mindfulness Mentor. Ook krijgt u een programmaboek. Het is mogelijk alle meditaties te beluisteren op de app en eveneens vindt u alle informatie over het 8-weekse MBSR programma.

 • Waar?
  De opleiding volgt u op onze trainingslocatie in Veenendaal.
 • Kosten
  U betaalt €950,- inclusief btw per persoon. Bedrijven betalen €950,- exclusief btw.
 • Duur
  De looptijd van training bedraagt 2 tot 4 maanden. Er zijn 8 trainingsbijeenkomsten verdeeld over 4 x 2 aaneengesloten dagen. De studiebelasting bedraagt 52 contacturen en 36 studie-uren.
 • Inhoud training
  Tijdens de training behandelen we verschillende onderdelen. U krijgt educatie over de werking van het brein en hoe uw brein omgaat met stress. We besteden tevens aandacht aan de werking van groepsdynamica. Ook voeren we ademhalingsoefeningen, yoga oefeningen en aandachtsoefeningen uit. Tot slot, leren we u technieken om met repeterende gedachtepatronen om te gaan.
 • Wanneer?
  De opleiding start altijd in het voor- en in het najaar.

Bekijk op de detailpagina van de basisopleiding voor de mindfulness trainer wanneer de volgende aanvangsdata zijn en/of schrijf u direct in.

Inschrijven voor de basisopleiding mindfulness trainer