Menu

Mindfulness Veenendaal

De training mindfulness van Mindfulness Centrum Heuvelrug te Veenendaal wordt in 8 weken gegeven. U kunt baat hebben bij een mindfulness training wanneer u last heeft van stress, als u vaak onrustig bent vaak in bed ligt te piekeren. Mindfulness kan helpen bij een hoofd vol negatieve gedachten, dingen die u nog moet doen of dingen die u anders had willen doen.

Mindfulness bij Mindfulness Centrum Heuvelrug Veenendaal

Tijdens de training mindfulness in Veenendaal leert u uw bewustzijn meer te ontwikkelen, en hierdoor om beter en vaker in het moment te leven.

Mindfulness is namelijk het het leren ervaren van een open en milde aandacht voor het huidige moment zonder erover te hoeven oordelen. U leert te leven in het hier en nu.

De investering voor de groepstraining is €500,-

De investering zijn voor particulieren €750,- (Inclusief 2 x boks coaching)

Wilco van Wakeren is aangesloten bij de beroepsgroep VMBN en Categorie 1 Trainer.  U kunt hierdoor (veelal) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen. Vraag ook bij uw werkgever na of er subsidie beschikbaar is. Komt u er echt niet uit neem dan gerust kontakt met ons op.

Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen.

Varianten mindfulness trainingen

Mindfulness Centrum Heuvelrug biedt verschillende mindfulness trainingen aan, afhankelijk van de doelgroep. Individuele mindfulness-trainingen behoren tot de mogelijkheid. Ideaal om te combineren met mindfulness zijn onze yoga lessen: Yogalessen volgen in Veenendaal.

Particulier

Tijdens de mindfulness training voor particulieren leert u beter omgaan met uw lichaam, gedachten, stemmingen, gevoelens en emoties. U houdt uzelf eenvoudiger staande in een druk leven.

De eerstvolgende mindfulness training begint op 08 september 2020 in Veenendaal op dinsdagavond van 19.00 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 27 oktober 2020.

Individueel Mindfulness traject

De training kan ook individueel gevolgd worden als individueel counseling-traject, we doen dan een serie van 8 gesprekken van ca 1,5uur. In deze wekelijkse of tweewekelijkse gesprekken volgen we het reguliere mindfulness-programma. De kosten daarvoor bedragen € 550,-

3-daagse mindfulness training

De 3 daagse mindfulness training is bestemd voor mensen die willen onderzoeken of mindfulness hen helpt meer  uit het leven te halen en of een dagelijkse mindfulness-routine bij hen past. Alleen door dagelijks te oefenen kun je mindfulness in je leven integreren. Het is daarom voor het welslagen van de training belangrijk dat je je wil committeren aan de bijbehorende huiswerkopdrachten.

Werkwijze

Bij deze 3-daagse mindfulness training ligt de nadruk op inoefening. Tijdens de trainingsbijeenkomsten krijg je kennis aangereikt die je vervolgens direct toepast. Voor de dagen tussen de trainingsbijeenkomsten krijg je huiswerkopdrachten die dagelijks ongeveer 30 minuten van je tijd in beslag nemen. Een app met de mindfulness-oefeningen helpt je daarbij. Op elk moment dat het jou uitkomt, kun je ermee aan de slag. De ervaringen thuis vormen de leerstof voor de volgende bijeenkomst.

Mindfulness training 2020 in Veenendaal

Mindfulness Training juni – juli is vol

Aanvang mindfulness training 08 september 2020 in Veenendaal. Dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 27 oktober 2020.

Aanvang mindfulness training 03 november 2020 in Veenendaal. Dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 22 december 2020.

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor particulieren.

Bedrijfstraining

De 8-weekse mindfulness training Mindfulness Based Stress Reduction bedrijfstraining (MBSR) wordt wereldwijd aangeboden aan bedrijven. Het doel van deze training is vermindering en preventie van stress. Na de training kunt u bewuster omgaan met uitdagingen, heeft u meer zelfvertrouwen, werkt u effectiever, met meer focus en met meer plezier.

 • Voor wie?
  U kunt als bedrijf vanaf 4 personen terecht bij Mindfulness Centrum Heuvelrug.

 • Waar?
  Wij kunnen bij u op locatie komen of u volgt de training op onze locatie in Veenendaal; net wat uw voorkeur is.

 • Kosten
  U betaalt €500,- per persoon.

 • Duur
  De training duurt 8 weken waarbij u elke week een training heeft van 2,5 uur.

 • Inhoud training
  Tijdens de training behandelen we verschillende onderdelen. U krijgt educatie over de werking van het brein en hoe uw brein omgaat met stress. We besteden tevens aandacht aan de werking van groepsdynamica. Ook voeren we ademhalingsoefeningen, yoga oefeningen en aandachtsoefeningen uit. Tot slot, leren we u technieken om met repeterende gedachtepatronen om te gaan.

Zie ook:

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor bedrijven.


Inschrijfformulier Mindfulness

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene voorwaarden Mindfulness Centrum Heuvelrug