Menu

Mindfulness Veenendaal

De training mindfulness van Mindfulness Centrum Heuvelrug te Veenendaal wordt in 8 weken gegeven. U kunt baat hebben bij een mindfulness training wanneer u last heeft van stress, als u vaak onrustig bent vaak in bed ligt te piekeren. Mindfulness kan helpen bij een hoofd vol negatieve gedachten, dingen die u nog moet doen of dingen die u anders had willen doen.

Mindfulness bij Mindfulness Centrum Heuvelrug Veenendaal

Tijdens de training mindfulness leert u uw bewustzijn meer te ontwikkelen, en hierdoor om beter en vaker in het moment te leven.

Mindfulness is namelijk het het leren ervaren van een open en milde aandacht voor het huidige moment zonder erover te hoeven oordelen. U leert te leven in het hier en nu.

De kosten zijn voor particulieren €400,- Informeer bij uw zorgverzekering, werkgever voor vergoeding.

Varianten mindfulness trainingen

Mindfulness Centrum Heuvelrug biedt verschillende mindfulness trainingen aan, afhankelijk van de doelgroep. Individuele mindfulness-trainingen behoren tot de mogelijkheid.

Particulier

Tijdens de mindfulness training voor particulieren leert u beter omgaan met uw lichaam, gedachten, stemmingen, gevoelens en emoties. U houdt uzelf eenvoudiger staande in een druk leven en u leert ingrijpende gebeurtenissen een plek te geven.

Momenteel loopt de huidige training. De eerstvolgende mindfulness training begint op 03 sept 2019 in Veenendaal op dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 22 oktober 2019.

De daaropvolgende mindfulness training begint op 29 oktober in Veenendaal. Op dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 17 december 2019.

Individueel Mindfulness traject

De training kan ook individueel gevolgd worden als individueel counselingstraject, we doen dan een serie van 8 gesprekken van ca 1,5uur. In deze wekelijkse of tweewekelijkse gesprekken volgen we het bovenstaande programma. De kosten daarvoor bedragen € 500,-

Mindfulness training 2020 in Veenendaal

Aanvang mindfulness training 07 januari 2020 in Veenendaal. Dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur. De mindfulness training loopt door tot en met 25 februari 2020.

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor particulieren.

Bedrijfstraining

De 8-weekse mindfulness training Mindfulness Based Stress Reduction bedrijfstraining (MBSR) wordt wereldwijd aangeboden aan bedrijven. Het doel van deze training is vermindering en preventie van stress. Na de training kunt u bewuster omgaan met uitdagingen, heeft u meer zelfvertrouwen, werkt u effectiever, met meer focus en met meer plezier.

 • Voor wie?
  U kunt als bedrijf vanaf 4 personen terecht bij Mindfulness Centrum Heuvelrug.
 • Waar?
  Wij kunnen bij u op locatie komen of u volgt de training op onze locatie in Veenendaal; net wat uw voorkeur is.
 • Kosten
  U betaalt €400,- exclusief BTW per persoon.
 • Duur
  De training duurt 8 weken waarbij u elke week een training heeft van 2,5 uur.
 • Inhoud training
  Tijdens de training behandelen we verschillende onderdelen. U krijgt educatie over de werking van het brein en hoe uw brein omgaat met stress. We besteden tevens aandacht aan de werking van groepsdynamica. Ook voeren we ademhalingsoefeningen, yoga oefeningen en aandachtsoefeningen uit. Tot slot, leren we u technieken om met repeterende gedachtepatronen om te gaan.

Schrijf u direct in op de detailpagina van de mindfulness training voor bedrijven.