Menu

Reviews deelnemers

Wat anderen vinden van Mindfulness Centrum Heuvelrug

Sinds 2017 hebben velen een mindfulness training of workshop van Mindfulness Centrum Heuvelrug gevolgd. Mensen met uiteenlopende levensbiografieën, opleidingen en werkervaringen en zoveel andere redenen om de training te willen volgen. Redenen die vaak genoemd worden zijn onder andere last hebben van stressklachten, piekeren, voortdurende gedachtestroom.

Maar ook het gevoel hebben geleefd te worden door de waan van de (werk)dag en meer rust, plezier en balans willen ervaren in het leven. Deze trainingen worden in groepsverband maar ook individueel aangeboden.

Ik heb de cursus Mindfulness bij Mindfulness Centrum Heuvelrug gevolgd en kan het iedereen van harte aanbevelen. Het lesmateriaal wordt zeer vakkundig uitgelegd. Door het direct toepassen en het oefenen worden nieuw aangeleerde patronen automatisch, omdat je de techniek gemakkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven.

De inzichten die ik tijdens de cursus heb gekregen hebben mij onder andere geholpen om mij voldoende te kunnen concentreren, stressfactoren te kunnen relativeren en mij beter te kunnen ontspannen. Ik heb Wilco persoonlijk ervaren als een oprechte en betrokken docent met voldoende aandacht voor iedereen.

Gerbrand Rosendal

 

_Mindfulness Centrum Heuvelrug | Veenendaal | Wilco van Wakeren from Mindfulness Centrum Heuvelrug on Vimeo.

Wilt u ook een mindfulness training volgen?

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.