Menu

Bedrijfstrainingen

Wil jij medewerkers helpen effectiever en met meer ontspanning te werken? Na een bedrijfstraining van Mindfulness Centrum Heuvelrug uit Veenendaal, zijn medewerkers weerbaarder tegen stress en werken ze effectiever én met meer plezier.

Ons Mindfulness en Yin Yoga aanbod

Wij verzorgen de officiële Mindfulness training MBSR (Mindfullness Based Stress Reduction), Yin Yoga lessen en mindfulness en Yin Yoga workshops voor bedrijven en organisaties.

Bedrijfstraining Mindfulness MBSR 
Yin Yoga voor bedrijven
Workshop mindfulness en/of Yin Yoga

Incompany of op locatie naar keuze

Wij kunnen elke training incompany, op een locatie naar keuze of op onze eigen locatie in Veenendaal verzorgen. Meer weten? Neem contact op of bel 06 104 90 202

Zie ook onze AGENDA

Gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven. Onze mindfulness trainingen zijn laagdrempelig en toepasbaar op het werk en privé en bestaan uit een combinatie van mindfulness en Yin Yoga. Vaak zijn de deelnemers verrast dat ze daadwerkelijk ontspanning en helderheid van geest ervaren.

Voordelen voor de organisatie

Organisaties bieden hun medewerkers steeds vaker een mindfulness training aan omdat ze willen besparen op de verzuimkosten, of omdat ze het belang inzien van de mentale gezondheid van medewerkers in het kader van continuïteit en effectiviteit van de organisatie. Apple, Google, Unilever, ANWB en Defensie zijn slechts enkele voorbeelden van  bedrijven die mindfulness training aanbieden aan hun medewerkers.

Bewezen effectieve mindfulness training

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat mindfulness binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit, stressreductie en de houding van de werknemers.

Voor werkgevers

Bij dreigende uitval of uitval van de werknemer bied ik coaching-trajecten aan, zodat uitval voorkomen of herstel bevorderd kan worden. De kosten van het traject zijn afhankelijk van duur en intensiteit.

Wij maken graag voor u en uw bedrijf een plan van aanpak op maat. Neem u vrijblijvend contact op.

CONTACT