Menu

Bedrijfstrainingen

Wil jij medewerkers helpen effectiever en met meer ontspanning te werken? Na een bedrijfstraining van Mindfulness Centrum Heuvelrug uit Veenendaal, zijn medewerkers weerbaarder tegen stress en werken ze effectiever én met meer plezier.

Ons Mindfulness en Yoga aanbod

Wij verzorgen de officiële Mindfulness training MBSR (Mindfullness Based Stress Reduction), Yin Yoga lessen en mindfulness en Yoga workshops voor bedrijven en organisaties.

Vinyasa docente Monique

Monique is vinyasa docent (200hr) vinyasa yoga, vinyasa slow flow en slow flow restorative yoga.

Ik hoor vaak allerlei obstakels waardoor mensen niet naar yoga kunnen of durven. Het meest belangrijke van yoga vind ik de toegankelijkheid. Ik wil dat je je veilig en toch uitgedaagd voelt, binnen jouw grenzen. Jij kent je lichaam als geen ander dus jij hebt de regie. Iedereen is welkom en er is ook voor iedereen een yogavorm.

Ik leer nog elke dag. Van yoga, mijn docenten maar vooral ook van mijn leerlingen.

Bedrijfstraining Mindfulness MBSR 
Yin Yoga voor bedrijven
Workshop mindfulness en/of Yin Yoga

Incompany of op locatie naar keuze

Wij kunnen elke training incompany, op een locatie naar keuze of op onze eigen locatie in Veenendaal verzorgen. Meer weten? Neem contact op of bel 06 104 90 202

Zie ook onze AGENDA

Gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven. Onze mindfulness trainingen zijn laagdrempelig en toepasbaar op het werk en privé en bestaan uit een combinatie van mindfulness en Yin Yoga. Vaak zijn de deelnemers verrast dat ze daadwerkelijk ontspanning en helderheid van geest ervaren.

Voordelen voor de organisatie

Organisaties bieden hun medewerkers steeds vaker een mindfulness training aan omdat ze willen besparen op de verzuimkosten, of omdat ze het belang inzien van de mentale gezondheid van medewerkers in het kader van continuïteit en effectiviteit van de organisatie. Apple, Google, Unilever, ANWB en Defensie zijn slechts enkele voorbeelden van  bedrijven die mindfulness training aanbieden aan hun medewerkers.

Bewezen effectieve mindfulness training

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat mindfulness binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit, stressreductie en de houding van de werknemers.

Voor werkgevers

Bij dreigende uitval of uitval van de werknemer bied ik coaching-trajecten aan, zodat uitval voorkomen of herstel bevorderd kan worden. De kosten van het traject zijn afhankelijk van duur en intensiteit.

Wij maken graag voor u en uw bedrijf een plan van aanpak op maat. Neem u vrijblijvend contact op.

CONTACT