Menu

Vinyasa Flow

Bouw aan kracht en balans met vinyasa yoga

Wil jij intensief bouwen aan kracht en balans? En, leren mindful te blijven als het uitdagend wordt? Ontdek Vinyasa Yoga bij Mindfulness Centrum Heuvelrug in Veenendaal. Elke les bouw je aan zelfbewustwording, gezondheid, kracht en balans. Kortom, de perfecte ingrediënten voor een gelukkig leven!

Verbinding van beweging en ademhaling

De kern van Vinyasa Yoga is dat alles verandert. Dit wordt vormgegeven in yogaposes die elkaar als in een dans opvolgen. Vinyasa betekent ‘verbinding van beweging en ademhaling’. In de les bereiden de verschillende yogahoudingen je lichaam stap voor stap voor op de belangrijkste yogahouding, de zogenoemde ‘peakpose’.

Mindful werken aan flexibiliteit

De soepele overgangen tussen de verschillende houdingen bij Vinyasa Yoga vergroten fysieke kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Tegelijkertijd ontstaat dankzij de flow tussen de verschillende yogaposes, meditatie in beweging.

Vinyasa Yogalessen in Veenendaal

De Vinyasa Yogalessen zijn wisselend intensief en uitdagend en elke keer anders.

Direct na de eerste les voel je je sterker en kom je op een dieper niveau in contact met je lichaam. De lessen zijn geschikt gevorderden die zich verder willen ontwikkelen en verdiepen in Vinyasa Yoga.

Tijd: Vrijdagmorgen 09:15 – 10:45

De Slow Flow Restorative yogalessen worden gegeven in Veenendaal. Nieuwsgierig geworden? Vrijblijvend een proefles Vinyasa  Yoga in Veenendaal volgen? Neem dan contact op voor meer informatie of schrijf u direct in!

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP