Menu

Workshops mindfulness voor bedrijven

Verhoog welzijn op de werkvloer met mindfulness

Meer werkplezier, minder stress en betere resultaten

Wil jij medewerkers helpen effectiever en met meer ontspanning te werken? Mindfulness leidt tot meer werkplezier, minder stress en betere resultaten omdat medewerkers met meer focus op het juiste moment de juiste dingen gaan doen.

Mindfulness Centrum Heuvelrug uit Veenendaal biedt kennismakingsworkshops en mindfulnesstrainingen voor bedrijven.

Kennismakingsworkshop Mindfulness
In onze kennismakingsworkshop van 2 uur maken medewerkers op een laagdrempelige manier kennis met mindfulness. Dit kan incompany, op een locatie naar keuze of in onze eigen trainingsfaciliteit. Speciale kleding is niet nodig.

Workshopprogramma
Korte presentatie over mindfulness: wat is het precies en wat juist niet? Kort filmpje over mindfulness-meditatie 3 Minuten Ademhalingsruimte oefening leren en ervaren. Deze oefening is zeer goed te integreren op de werkvloer. Aandacht voor de ervaringen van deelnemers en de betekenis daarvan aan de hand van gerichte vragen. Uiteraard . zonder in te gaan op persoonlijke details. De workshop is geen praatgroep! Stress: Wat is het en wat is het niet? Hoe werkt het en wat doet het? Hoe herken je het en hoe voorkom je het? Toepasbare meditatie bij verhoogde werkdruk en stress. Twee mindfulness-bewegingsoefeningen of Yin Yoga oefeningen. Begeleide meditatie.

Ervaren mindfulness-trainer/coach
De workshop wordt gegeven door een ervaren mindfulness-trainer/coach met veel ervaring en grondige kennis van uitvalpreventie, stress en werkstress gerelateerde klachten, groepswerk en opvang na traumatische gebeurtenissen.

Na de workshop
Na afloop van de workshop krijgen deelnemers praktische oefeningen mee die ze zelf thuis, op het werk of op ieder gewenst pauzemoment kunnen doen. Ook bestaat de mogelijkheid voor een vervolgsessie van 45 minuten tot 3 uur of een individueel nagesprek op een later tijdstip. Ook behoort een officiële 8-weekse MBSR Mindfulness Based Stress Reductie training tot de mogelijkheden.

Praktische informatie

  • Aantal deelnemers: 8 t/m 45
  • Duur: 1,5 – 3 uur. wordt op maat gemaakt indien gewenst.
  • Tarief: offerte op maat

Meer weten over mindfulness? Lees hier meer 
Meer weten over yin yoga? Lees hier meer

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Of bel 06 104 90 202      CONTACT