Menu

Yoga Veenendaal

Bij Mindfulness Centrum Heuvelrug kunt u terecht voor verschillende soorten yogalessen. Welke soort yoga bij u past, hangt af van uw wensen. We geven hieronder een korte beschrijving per variant yoga. U kunt zich op de desbetreffende pagina direct inschrijven via het inschrijfformulier voor de yogalessen van uw voorkeur.

Varianten yoga Veenendaal

Proefles

Ook kunt u een proefles volgen om te ervaren of de yogales bij uw wensen aansluit. Wilt u zich inschrijven? Dan kan dat op de desbetreffende pagina van de yoga variant van uw keuze.

Kosten yogalessen

De kosten voor de yin yogalessen kunt u voldoen door een 10-rittenkaart aan te schaffen. Deze kost €100,- en kunt u binnen 12 weken volmaken.

De kosten voor de Mindfulness yoga en de Vinyasa yogalessen volgen

Soorten yoga

Yin Yoga

 • Wat?
  Yin Yoga is een zachte, uitdagende yogastijl waarbij je langer dan andere yogavormen in dezelfde houding blijft.
 • Voor wie?
  Yin Yoga is voor een ieder die meer balans in zijn leven wil hebben.
 • Waarom?
  Door Yin Yoga leer je op een dieper niveau ontspannen en breng je je lichaam weer in balans.
 • Wanneer?
  Yin Yogalessen worden per blok woensdagavond gegeven van 20:00 uur tot en met 21:15 uur.

Schrijf u nu direct in op de detailpagina van Yin Yoga

Mindful Yoga

In het moment zijn, mindful, kijken naar dit moment. Met aandacht en zacht bewegen, dat is de basis van de mindful yoga lessen. De yoga-houdingen, asana’s genoemd, vormen samen met de ademhaling het fundament van deze lessen, terwijl je bewust bent van de bewegingen en wat er in je lichaam gebeurd. In het moment, met alles wat daar is. De bewuste of onbewuste ademhaling, ontspanning en meditatie zijn belangrijke toevoegingen, die iedere les verschillen. Mindful Yoga geeft je de ruimte om even niet te hoeven rennen, je bewust te worden van het nu, zonder te hoeven oordelen.

Schrijf u nu direct in op de detailpagina van Mindful Yoga

Vinyasa Flow Yoga

 • Wat?
  Vergeleken met bijvoorbeeld de klassieke Vinyasa is dit een rustige vorm van yoga. Ademhaling en beweging lopen synchroon. De focus ligt op het langer vasthouden van de verschillende houdingen. U onderzoekt deze houdingen en past ze aan en kunt tegelijkertijd uw grenzen verkennen.
 • Voor wie?
  Deze vorm van yoga is ideaal voor beginners. Gevorderden kunnen juist hun grenzen verleggen tijdens deze yogalessen.
 • Waarom?
  U vergroot uw concentratievermogen en ervaart meer balans in uw lichaam. U krijgt meer spierkracht en lenigheid, terwijl u ook leert meer uit uw hoofd en in uw lichaam te leven.
 • Wanneer?
  Vinyasa Flow Yogalessen worden op maandagavond gegeven van 20:15 uur tot en met 21:30 uur.

Schrijf u nu direct in op de detailpagina van Vinyasa Slow Flow Yoga