Menu

Yoga Veenendaal

Iedereen kan yoga in Veenendaal doen. Bij Mindfulness Centrum Heuvelrug kunt u terecht voor verschillende soorten yogalessen. Welke soort yoga bij u past, hangt af van uw wensen. We geven hieronder een korte beschrijving per variant yoga. U kunt zich op de desbetreffende pagina direct inschrijven via het inschrijfformulier voor de yogalessen van uw voorkeur.

Varianten yoga Veenendaal

Bij Mindfulness Centrum Heuvelrug bieden wij vier verschillende varianten yoga in Veenendaal aan. Weet u niet goed welke variant voor u het meest geschikt is? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Overleg welke yoga variant bij u past

Proefles

Ook kunt u een proefles volgen om te ervaren of de yogales bij uw wensen aansluit. Wilt u zich inschrijven? Dan kan dat op de desbetreffende pagina van de yoga variant van uw keuze.

Kosten yogalessen

De kosten voor de yogalessen kunt u voldoen door een 10-rittenkaart aan te schaffen. Deze kost €100,- en kunt u binnen 12 weken volmaken.

Soorten yoga

Yin Yoga

 • Wat?
  Yin Yoga is een zachte, uitdagende yogastijl waarbij je langer dan andere yogavormen in dezelfde houding blijft.
 • Voor wie?
  Yin Yoga is voor een ieder die meer balans in zijn leven wil hebben.
 • Waarom?
  Door Yin Yoga leer je op een dieper niveau ontspannen en breng je je lichaam weer in balans.
 • Wanneer?
  Yin Yogalessen worden elke woensdagavond gegeven van 19:00 uur tot en met 20:15 uur & 20:30 uur tot en met 21:45 uur.

Schrijf u nu direct in op de detailpagina van Yin Yoga

Vinyasa Flow Yoga

 • Wat?
  De kern van Vinyasa Flow Yoga is dat alles verandert. Tijdens deze variant van yoga nemen we verschillende yogahoudingen aan die soepel in elkaar overgaan, vergelijkbaar met een dans. Vinyasa betekent ‘verbinding van beweging en ademhaling’. Tijdens deze lessen werk je toe naar de de ultieme yogahouding: de ‘peakpose’. Vanwege de flow tussen de verschillende yoga poses, mediteert u in beweging.
 • Voor wie?
  De lessen zijn geschikt voor iedereen die zich verder willen ontwikkelen en verdiepen in Vinyasa Flow Yoga.
 • Waarom?
  Met Vinyasa Flow Yoga bouwt u aan kracht en balans, terwijl u ook leert mindful te blijven als het uitdagend wordt. Elke les bouw je aan zelfbewustwording, gezondheid, kracht en balans. De soepele overgangen tussen de verschillende houdingen bij Vinyasa Flow Yoga vergroten fysieke kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.
 • Wanneer?
  Vinyasa Flow Yogalessen worden elke vrijdagochtend gegeven van 09:15 uur tot en met 10:45 uur.

Schrijf u nu direct in op de detailpagina van Vinyasa Flow Yoga

Vinyasa Slow Flow Yoga

 • Wat?
  Vergeleken met bijvoorbeeld de Vinyasa Flow Yoga is dit een rustige vorm van yoga. Ademhaling en beweging lopen synchroon. De focus ligt op het langer vasthouden van de verschillende houdingen. U onderzoekt deze houdingen en past ze aan en kunt tegelijkertijd uw grenzen verkennen.
 • Voor wie?
  Deze vorm van yoga is ideaal voor beginners. Gevorderden kunnen juist hun grenzen verleggen tijdens deze yogalessen.
 • Waarom?
  U vergroot uw concentratievermogen en ervaart meer balans in uw lichaam. U krijgt meer spierkracht en lenigheid, terwijl u ook leert meer uit uw hoofd en in uw lichaam te leven.
 • Wanneer?
  Vinyasa Slow Flow Yogalessen worden elke woensdagochtend gegeven van 09:15 uur tot en met 10:45 uur.

Schrijf u nu direct in op de detailpagina van Vinyasa Slow Flow Yoga

Vinyasa Slow Flow Restorative Yoga

 • Wat?
  Een rustige vorm van yoga met veel aandacht voor ademhalingsoefeningen, veilige en rustige strekoefeningen, aandacht voor een goede houding en ontspanningsoefeningen.
 • Voor wie?
  Deze vorm van yoga is ideaal voor mensen die te maken hebben met pijnklachten, moeite met balans en verminderde mobiliteit hebben en op zoek zijn naar meer kracht en flexibiliteit.
 • Waarom?
  Slow Flow Restorative Yoga verlicht pijn, geeft u meer flexibiliteit en kracht, verlaagt de bloeddruk, verbetert de bloedcirculatie, geeft u meer energie en zorgt voor een betere lichaamshouding.
 • Wanneer?
  Vinyasa Slow Flow Yogalessen worden elke woensdagochtend gegeven van 09:15 uur tot en met 10:45 uur.

Schrijf u nu direct in op de detailpagina van Vinyasa Slow Flow Restorative Yoga