Linda Lehrhaupt. Mindfulness-Based Stress Reduction. Het MBSR-programma voor het verbeteren van gezondheid en vitaliteit.

Boekomslag MBSR Linda Lehrhaupt geel, wit en groen met de tekst;Boekomslag MBSR Linda Lehrhaupt
Logo van ons bedrijf. MCH. Wat betekent Making Change Happen.

In dit baanbrekende werk onthult Linda Lehrhaupt, Ph.D., een vooraanstaand expert op het gebied van Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR), de transformerende kracht van mindfulness. Als oprichter van het Instituut voor Mindfulness-Based Approaches in Duitsland, brengt Lehrhaupt decennia aan ervaring en wijsheid samen in dit toegankelijke en praktische boek.

“Mindfulness-Based Stress Reduction: Het MBSR-programma voor het verbeteren van gezondheid en vitaliteit” is meer dan alleen een boek; het is een reis naar het hart van mindfulness en meditatie. Lehrhaupt, samen met haar collega’s, gidst de lezer door de beproefde achtweekse MBSR-cursus, oorspronkelijk ontwikkeld door Dr. Jon Kabat-Zinn. Dit boek biedt niet alleen een diepgaand inzicht in de theorie achter mindfulness, maar geeft ook praktische handvatten voor de implementatie ervan in het dagelijks leven.

Van zit- en loopmeditatie tot yoga en de bodyscan, elke techniek wordt met helderheid en compassie gepresenteerd. Dit boek is een onmisbare bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het verminderen van stress, het verbeteren van hun algemene welzijn, of simpelweg het verkennen van de rijke wereld van mindfulness en meditatie. Of u nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar, dit boek biedt waardevolle inzichten en praktische oefeningen die u zullen helpen om mindfulness te integreren in elk aspect van uw leven.

Met haar warme en deskundige benadering maakt Lehrhaupt de wetenschap en praktijk van mindfulness toegankelijk voor iedereen. Dit boek is niet alleen een gids voor persoonlijke groei en zelfzorg, maar ook een essentieel hulpmiddel voor professionals die mindfulness willen integreren in hun werk met cliënten die kampen met stress, angst, pijn en andere uitdagingen.

Ontdek de kracht van mindfulness met Linda Lehrhaupt en ervaar hoe het uw gezondheid, vitaliteit en algehele levenskwaliteit kan verbeteren.