Over Ons

Mindfulness Centrum Heuvelrug

Mindfulness Centrum Heuvelrug is een gecertifieerd trainingscentrum in Midden-Nederland voor trainingen in Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR),  Adem-en koude Trainingen en Boksfit Therapie. Wij geven deze trainingen als een 6 of 8 weekse cursus, individueel of in groepsverband. Tevens bieden wij 2 jaarlijks de mindfulness trainer basis opleiding aan.

VMBN Mindfulness Register trainer Wilco van Wakeren

Van de woelige wateren als jonge matroos tot de uitdagende omstandigheden als marinier bij de W-Coy, heeft Wilco’s levensreis hem door een scala van ervaringen geleid die zowel veeleisend als verrijkend waren. Gedurende vijf indrukwekkende jaren diende hij bij het Korps Mariniers, waarbij hij onder andere geplaatst was bij een berg- en wintereenheid. Dit was een para-commando eenheid van de Nederlandse mariniers, die ondergebracht waren bij de Royal Marines 45 Commando in Schotland.

Bestaansoriëntatie

Toen velen dachten aan stabiliteit en routine, koos Wilco op 27-jarige leeftijd voor een nieuw avontuur: de academische wereld. Maar de kern van zijn werk is altijd het zorgen voor anderen geweest. Als professioneel geestelijk verzorger bij de overheid heeft hij getracht licht te brengen in de donkerste tijden van velen.

Veerkracht

Zijn missies naar Bosnië, Irak en twee keer naar Afghanistan waren niet enkel diensten aan de maatschappij, maar vormden ook een cruciaal onderdeel van zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze ervaringen hebben hem het belang van zowel mentale als fysieke veerkracht bijgebracht, evenals het vinden van innerlijke vrede onder de meest uitdagende omstandigheden.

Coaching

Vandaag de dag zet Wilco deze diepgaande inzichten en levenslessen in bij zijn bedrijf MCH (Making Change Happen) Training & Coaching. Hier helpt hij anderen om diezelfde innerlijke rust en balans te vinden door middel van Mindfulness MBSR-trainingen en opleidingen, adem- en koudetrainingen en Boksfit Therapie. Elke les die hij geeft, elk advies dat hij deelt, is doordrenkt van een leven vol avonturen, uitdagingen en de eeuwige zoektocht naar balans, betekenis, zingeving en bestaansoriëntatie.

Onze filosofie: ruimte voor groei

Bij Mindfulness Centrum Heuvelrug streven we naar diepgaande persoonlijke groei en zelfontwikkeling, geworteld in de kracht van ervaring, uitdaging en introspectie.

Wij geloven dat in de ruimte tussen stimulus en respons onze vrijheid en groeipotentieel liggen besloten. Mindfulness gaat verder dan alleen meditatie; het is een vereniging van lichaam en geest, een ontdekkingsreis naar innerlijke kracht en onaangeboord potentieel die vaak onzichtbaar blijven in ons hectische dagelijks leven.

Samenwerkingsverband: Adem & Koude en Boksfit Therapie

In samenwerking met Adem & Koude en Boksfit Therapie bieden wij een uniek spectrum aan benaderingen voor mentaal welzijn. In een wereld die almaar sneller lijkt te draaien, bieden onze mindfulness-sessies een essentiële pauze, een kans voor reflectie en zelfbewustzijn. Boksfit Therapie is een innovatieve methode die fysieke activiteit combineert met mentale veerkracht, en helpt bij het ontwikkelen van zowel fysieke als emotionele stabiliteit.

Persoonlijk maatwerk: jouw pad, jouw groei

Ieder mens is uniek, met eigen uitdagingen, doelen en dromen. Daarom passen wij bij Mindfulness Centrum Heuvelrug elk traject aan op jouw specifieke behoeften. Of je nu deelneemt aan een individueel mindfulness traject of een 8-weekse cursus, elk traject is zorgvuldig ontworpen om te resoneren met jouw persoonlijke groeivragen en ambities.

Jouw reis, onze begeleiding

Elke sessie, elk advies, elk begeleidingsmoment is doordrenkt van een diepe toewijding aan jouw welzijn en persoonlijke groei. Wij geloven sterk in het groeipotentieel van iedereen, ongeacht de obstakels die men tegenkomt. Ons team, verrijkt met diverse levenservaringen, staat klaar om deze inzichten en ondersteuning te delen.

Sluit je aan bij onze gemeenschap

Of je nu streeft naar persoonlijke ontwikkeling, het overwinnen van specifieke uitdagingen, of simpelweg wilt ontdekken wat mindfulness voor jou kan betekenen, Mindfulness Centrum Heuvelrug verwelkomt je. Word deel van onze gemeenschap en start jouw transformatieve reis naar een verrijkt lichaam en geest.

Neem gerust contact met ons op!

Making Change Happen

Contactformulier

Wilt u zich inschrijven? Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LITERATUUR

BLOGPAGINA

ARTIKELEN

Wil jij steviger en met meer energie, kracht en bewustzijn in je werk en persoonlijke leven komen te staan! Dan zijn onze trainingen echt wat voor jou of je afdeling.