Over Ons

Mindfulness Centrum Heuvelrug

Mindfulness Centrum Heuvelrug is een gecertifieerd trainingscentrum in Midden-Nederland voor trainingen in Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR),  Adem-en koude Trainingen en Boksfit Therapie. Wij geven deze trainingen als een 6 of 8 weekse cursus, individueel of in groepsverband. Tevens bieden wij 2 jaarlijks de mindfulness trainer basis opleiding aan.

VMBN Register trainer Wilco van Wakeren

Van de woelige wateren als jonge matroos tot de uitdagende omstandigheden als marinier bij de W-Coy, heeft Wilco’s levensreis hem door een scala van ervaringen geleid die zowel veeleisend als verrijkend waren. Gedurende vijf indrukwekkende jaren diende hij bij het Korps Mariniers, waarbij hij onder andere geplaatst was bij een berg- en wintereenheid. Dit was een para-commando eenheid van de Nederlandse mariniers, die ondergebracht waren bij de Royal Marines 45 Commando in Schotland.

Bestaansoriëntatie 

Toen velen dachten aan stabiliteit en routine, koos Wilco op 27-jarige leeftijd voor een nieuw avontuur: de academische wereld. Maar de kern van zijn werk is altijd het zorgen voor anderen geweest. Als professioneel geestelijk verzorger bij de overheid heeft hij getracht licht te brengen in de donkerste tijden van velen.

Veerkracht

Zijn missies naar Bosnië, Irak en twee keer naar Afghanistan waren niet enkel diensten aan de maatschappij, maar vormden ook een cruciaal onderdeel van zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze ervaringen hebben hem het belang van zowel mentale als fysieke veerkracht bijgebracht, evenals het vinden van innerlijke vrede onder de meest uitdagende omstandigheden.

Coaching

Vandaag de dag zet Wilco deze diepgaande inzichten en levenslessen in bij zijn bedrijf MCH (Making Change Happen) Training & Coaching. Hier helpt hij anderen om diezelfde innerlijke rust en balans te vinden door middel van Mindfulness MBSR-trainingen en opleidingen, adem- en koudetrainingen en Boksfit Therapie. Elke les die hij geeft, elk advies dat hij deelt, is doordrenkt van een leven vol avonturen, uitdagingen en de eeuwige zoektocht naar balans, betekenis, zingeving en bestaansoriëntatie.

Neem gerust contact met ons op!

Making Change Happen

Contactformulier

Wilt u zich inschrijven? Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij steviger en met meer energie, kracht en bewustzijn in je werk en persoonlijke leven komen te staan Dan zijn onze trainingen echt wat voor jou of je afdeling.

MCH TRAINING & COACHING B.V.

Btw: NL 862812100 B01

KvK: 83285563

IBAN: NL65TRIO0379377217

 

Mindfulness Centrum Heuvelrug

Pr. Bernhardlaan 30

3901CC Veenendaal

info@mindfulnesscentrumheuvelrug.nl

06 - 104 90 202

 

ADVIESGESPREK?

Neem gerust contact op