goudgele lucht aan een meer in de avond

Mindfulness Avond

Bent u op zoek naar een manier om uw mindfulness-praktijk nieuw leven in te blazen? Of wilt u gewoon de kracht van mindfulness ervaren in een ondersteunende groepsomgeving? Onze mindfulness avonden bieden precies dat.

Wat zijn Mindfulness Avonden?

Deze avonden zijn speciaal ontworpen voor iedereen die interesse heeft in mindfulness, of u nu een beginner bent of meer ervaring heeft. Ze zijn ideaal voor degenen die een mindfulness-training hebben gevolgd en de behoefte voelen om de geleerde technieken op te frissen, of voor nieuwkomers die nieuwsgierig zijn naar wat mindfulness inhoudt.

Wat mag je verwachten?

We herhalen de belangrijkste concepten en technieken uit de mindfulness-training, waardoor u uw kennis en vaardigheden kunt opfrissen. De avonden zijn interactief en bevatten geleide meditaties, ademhalingsoefeningen, en bewuste bewegingsoefeningen. Je oefent in een groep, wat een extra dimensie van ondersteuning en gedeelde ervaring biedt. Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht uw ervaringsniveau met mindfulness.

Voordelen van deelname

Stressvermindering: Regelmatige mindfulness-praktijk is bewezen effectief in het verminderen van stress en het verbeteren van emotioneel welzijn. Deze sessies helpen u meer in het moment te leven en uw bewustzijn van uw gedachten en gevoelens te vergroten. Deel uitmaken van een groep biedt een gevoel van verbondenheid en gedeelde menselijkheid.

Praktische informatie

 

De Mindfulness Avonden vinden maandelijks plaats

 

Laatste zondagavond van de maand 19:00 – 20:00

Behalve in juli en augustus

 

Pr. Bernhardlaan 30 | 3901CC | Veenendaal

2024:

26 mei
30 juni
29 september
27 oktober
24 november
29 december

 

Vooraf aanmelden is gewenst om uw plek te garanderen.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze Mindfulness Avonden en samen met ons de reis van bewustzijn en innerlijke rust voort te zetten. Of u nu uw praktijk wilt verdiepen of gewoon nieuwsgierig bent, deze avonden bieden een waardevolle ervaring voor iedereen.

Contactformulier

Wilt u zich inschrijven? Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.