plaatje met geld ivm kostenvergoeding mindfulness training

Bespaar kosten op je training!

Lees onderstaande tips voor kostenvergoeding.

Via jouw zorgverzekering declareren

Wilco van Wakeren is aangesloten bij de beroepsgroep VMBN en Categorie 1 Trainer. Bij veel zorgverzekeraars heb je hierdoor recht op (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten die een Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) of Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT) geeft. Check het bij je zorgverzekeraar. Er zijn ook andere vergoedingen mogelijk. Laat de prijs geen blokkade zijn om je lekkerder te voelen.

Zelfstandig ondernemerschap en coaching

Als ondernemer, en ook als startende ondernemer, mag je de kosten van coaching bij de belastingdienst opvoeren als ondernemingskosten.
Heb jij een arbeidsongeschiktheids verzekering of een bedrijfsverzekering afgesloten als ondernemer? Vraag dan na of er ook een mindfulnesstraining wordt vergoed.

Via jou werkgever vergoeding vragen

De meeste werkgevers, bedrijven en organisaties hebben een budget voor uitvalpreventie, ook wel een ziekteverzuimbudget genoemd. Ook kan het persoonlijke ontwikkelingsbudget ingezet worden. Vraag gerust bij de Human Resource manager hoe dit ingeregeld is.

Via het UWV een mindfulness training volgen

Indien je een uitkering krijgt van het UWV is het vaak de moeite waard om na te vragen of een deel van de kosten voor een mindfulnesstraining vergoed kan worden. Zeker als dit bijdraagt aan het vinden van een baan zal het UWV hier zeker niet onwelwillend tegenover staan.

Geef je op

Geef je nu op om verzekerd te zijn van persoonlijke aandacht en groei met een van de  Mindfulness Trainingen van Mindfulness Centrum Heuvelrug!

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LITERATUUR

BLOGPAGINA

ARTIKELEN

Wil jij steviger en met meer energie, kracht en bewustzijn in je werk en persoonlijke leven komen te staan! Dan zijn onze trainingen echt wat voor jou of je afdeling.