Presence Process

Ontdek de kunst van aanwezigheid

Gebaseerd op Michael Brown’s verhelderende werk, nodigt het Presence Proces je uit voor een 10-weekse ontdekkingsreis. Onder de vakkundige leiding van Wilco van Wakeren, expert in Adem- & Koude Training, ontdek je hoe je volledig ‘aan’ kunt staan – alert, bewust en onbedekt.

 

Presence Process

Tien weken naar transformatie

Start samen een nieuw hoofdstuk

In 2024 openen we de deuren voor een nieuwe groep. Ga samen met ons op reis naar aanwezigheid. Het Presence Proces is een soloreis in groepsverband, waarbij je leert volledig te verbinden met het nu. Bewust ademen, je gevoelswereld verkennen, emotionele integratie – dit proces is voor degenen die bewuster willen leven.

De uitdaging aangaan

We begrijpen dat het een uitdaging is om dit in je leven te integreren. Daarom biedt de gezamenlijke beoefening kracht. We delen, we steunen en we begeleiden elkaar door de lastige momenten. Stel je voor: een toestand waarin je ‘er’ bent, zonder afleidingen of belemmeringen. Het is een ruimtelijke staat, die altijd voor het grijpen ligt, een directe verbinding met je kern, je intuïtie. Wat je meeneemt van deze reis? Een pad naar de staat van zijn waar je verlangt te zijn – een pad dat je graag bewandelt en onderhoudt.

Een procesmatige benadering

Het proces vraagt om dagelijkse toewijding: twee keer 15 minuten ademoefeningen om barrières te doorbreken die volledige aanwezigheid in de weg staan. Lees wekelijks een verhelderend hoofdstuk en kom samen voor vier live sessies, waar jouw persoonlijke aanpak centraal staat.

Praktische informatie Presence Proces

Onder begeleiding van Wilco van Wakeren, ontdek je het Presence Proces. Vier live bijeenkomsten vormen de hoekstenen van deze reis, ondersteund door wekelijkse online ademsessies.

Presence Proces

voorjaar 2024

1.

2.

3.

4.

 

Presence Proces

najaar 2024

1.

2.

3.

4.

 

Meld je aan

Voel de roep van het Presence Proces? Meld je aan en start deze transformerende reis. Voor vragen of persoonlijk advies, mail naar info@mindfulnesscentrumheuvelrug.nl. Wees welkom om te ontdekken of dit proces bij jou past.

Op zoek naar innerlijke rust en klaar om je dagelijkse hectiek even te pauzeren?