Vergoedingen Mindfulness MBSR training

Veelal kun je de kosten van onze mindfulness trainingen vergoeding krijgen.

Via je zorgverzekeraar

Wilco van Wakeren is aangesloten bij de beroepsgroep VMBN en Categorie 1 Trainer. Je kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van je zorgverzekeraar ontvangen.

Checkt je s.v.p. vooraf bij je zorgverzekeraar welke vergoedingen er mogelijk zijn.

Via je werkgever

Ziekteverzuim kost een bedrijf veel geld. Je werkgever heeft er dus groot belang bij om ziekteverzuim te voorkomen. De Mindfulness MBSR krijgt bij werkgevers steeds meer erkenning als betaalbaar en effectief energiemanagement programma voor medewerkers. Bijna elke organisatie heeft een opleidingsbudget, levensloopbudget en of flow-gelden per medewerker. Dit budget kun je inzetten voor een mindfulness training. Schroom dus niet om op je werk na te vragen of de training wordt vergoed. Je kunt je werkgever ook benaderen via de arbodienst, bedrijfsarts of brancheorganisatie.

Via UWV

Als je een uitkering hebt, loont het de moeite te onderzoeken of het UWV een deel van de kosten voor de mindfulness training MBSR wil voldoen. Van belang is goed te motiveren hoe een mindfulness training kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan.

Via de gemeente

Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt nu door de bezuinigingen in de zorg veel zorgtaken op de schouders van mantelzorgers komen. Je kunt een beroep doen op WMO gelden. WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook een deel van een Mindfulness MBSR training voor mantelzorgers.

Via de arbodiensten

Werkgevers via de arbodiensten laten benaderen, via bedrijfsartsen en brancheorganisatie (bv. BOA, Arbouw) is een mogelijkheid.

Heeft je vragen? Stel ze gerust! We helpen je graag verder.

Trainingen

Wil jij beter leren omgaan met gedachten, gevoelens en emoties? Mindfulness Centrum Heuvelrug biedt gecertificeerde mindfulnesstrainingen.

 

Opleiding

Leg een stevige basis voor jouw mindfulness trainerschap met de opleiding Mindfulness Trainer Basis, gebaseerd op evidence based Mindfulness MBSR trainingen

Doe mee

Meer weten of je direct aanmelden?

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Of schrijf je direct hier in.

Mindfulness Centrum Heuvelrug
Pr. Bernhardlaan 30
3901CC Veenendaal
info@mindfulnesscentrumheuvelrug.nl
06 - 10 49 02 02

MCH TRAINING & COACHING B.V.
BTW-nr: NL 862812100 B01
KvK-nr: 83285563
Rekeningnr: NL65 TRIO 0379 3772 17

© MCH Training & Coaching B.V. 2021-2031 | websiterealisatie: ISI Media