Tracee Stanley. RADIANT REST. Yoga nidra for deep relaxiation

logo vbmn effectieve-mindfulness-training-gecertificeerde-vmbn-trainers-nederland
Logo van ons bedrijf. MCH. Wat betekent Making Change Happen.

In RADIANT REST deelt Tracee Stanley de oude praktijk van yoga nidra, een diepe ontspanningstechniek die je in staat stelt om te rusten in ruimtelijk bewustzijn terwijl je verbinding maakt met je aangeboren kracht en wijsheid.

Tracee Stanley is een ervaren yogadocent en spreker die bekend staat om haar diepe kennis van yoga nidra en haar toewijding aan het delen van deze praktijk. Met meer dan twintig jaar ervaring in de yogawereld, combineert Stanley haar rijke achtergrond met moderne inzichten om een breed publiek te bereiken.

Het doel van “Radiant Rest” is om de lezer kennis te laten maken met yoga nidra en de voordelen ervan voor diepe ontspanning en innerlijke wijsheid. De doelgroep bestaat uit mensen die geïnteresseerd zijn in yoga, meditatie, en mindfulness, evenals degenen die op zoek zijn naar effectieve technieken voor stressvermindering en persoonlijke groei.Het boek is gestructureerd om zowel beginners als gevorderden te begeleiden door de praktijk van yoga nidra. Het begint met een introductie van de basisprincipes, gevolgd door gedetailleerde instructies en begeleide sessies. Elk hoofdstuk bouwt voort op de vorige, waardoor de lezer geleidelijk meer vertrouwd raakt met de technieken en hun toepassingen.

Een van de unieke kenmerken van “Radiant Rest” is Stanley’s benadering die oude wijsheid combineert met moderne inzichten. Ze biedt praktische oefeningen en tips voor integratie in het dagelijks leven. Bovendien bevat het boek persoonlijke verhalen en getuigenissen die de effectiviteit van yoga nidra illustreren.Enkele belangrijke thema’s in het boek zijn diepe ontspanning, innerlijke wijsheid, zelfontdekking, en het herstellen van de verbinding met je eigen kracht. Stanley benadrukt het belang van rust en herstel in een wereld die vaak overbelast en hectisch is.

“Radiant Rest” is zeer relevant voor mindfulness-praktijken, omdat het technieken biedt die helpen bij het bereiken van een staat van diep bewustzijn en rust. Yoga nidra kan een waardevolle aanvulling zijn op bestaande mindfulness-oefeningen, waardoor beoefenaars dieper kunnen ontspannen en meer in contact kunnen komen met hun innerlijke zelf. Radiant Rest door Tracee Stanley is een waardevolle gids voor iedereen die geïnteresseerd is in diepe ontspanning en zelfontdekking door middel van yoga nidra. Het boek biedt zowel theoretische kennis als praktische oefeningen, en is een belangrijke bron voor het bevorderen van rust en innerlijke kracht in het dagelijks leven.

VERANTWOORDING

De tekst benadrukt de eigen verantwoordelijkheid van de lezer in het interpreteren en toepassen van de aangeboden kennis, en moedigt aan tot een actieve, onderzoekende houding in het leerproces.

Bezoek ook onze blogpagina

Bezoek ook onze boekenlijst