Sue Hitzmann., De MELT Methode

Blauw en witte boekomslag met meltmethode en een vrouw in geel shirt op een rol. Sue Hitzmann, de bedenker van de MELT Methode,
Logo van ons bedrijf. MCH. Wat betekent Making Change Happen.

Een revolutionair zelfhulpsysteem

“De MELT Methode” van Sue Hitzmann is een revolutionair zelfhulpsysteem dat belooft chronische pijn te verminderen en diepe ontspanning te brengen in slechts tien minuten per dag. Dit boek, dat meteen een New York Times bestseller werd, heeft al honderdduizenden mensen wereldwijd geholpen.

Herstelvermogen van bindweefsel

MELT is een oefenmethode die zich richt op de gezondheid van fascia, het bindweefsel dat onze spieren, botten en organen omhult en ondersteunt. Door MELT-oefeningen wordt het herstelvermogen van dit bindweefsel gestimuleerd, wat helpt bij het verlichten van pijn en stijfheid, het verbeteren van flexibiliteit en het verminderen van de negatieve effecten van veroudering.

Herstellen en behouden van gezonde fascia

Fascia is essentieel voor ons lichaam, omdat het niet alleen fysieke ondersteuning biedt, maar ook als communicatienetwerk fungeert. Gezonde fascia bevordert soepele bewegingen, terwijl ongezonde fascia kan leiden tot pijn en stijfheid. De MELT Methode richt zich op het herstellen en behouden van gezonde fascia door eenvoudige technieken en oefeningen. Het boek bevat de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de effectiviteit van de MELT Methode, evenals een volledig nieuwe set foto’s met bijgewerkte instructies voor elke oefening. Deze handleiding biedt duidelijke stapsgewijze instructies die iedereen kan volgen om de voordelen van MELT te ervaren.

Sue Hitzmann

Sue Hitzmann, de bedenker van de MELT Methode, is een gerespecteerd pedagoog, manueel therapeut, oefentherapeut en medeoprichter van de Fascia Research Society. Ze heeft haar expertise gedeeld op diverse Amerikaanse televisieprogramma’s, waaronder The Dr. Oz Show, Nightline, The Rachael Ray Show en Live! with Kelly. Sue Hitzmann woont in New York, waar ze blijft werken aan de bevordering van gezondheid en welzijn door middel van haar innovatieve methode.

LITERATUUR

BLOGPAGINA

ARTIKELEN