David Dewulff., Mindfulness werkboek. Gelukkig en veerkrachtig leven in het nu.

boekomslag wit en blauw met groene boom
Logo van ons bedrijf. MCH. Wat betekent Making Change Happen.

Deze uitgebreide mindfulness handleiding is jouw sleutel tot het ontsluiten van een krachtige innerlijke bron die je ondersteunt in alle facetten van het leven, inclusief de meest uitdagende. Het is meer dan een boek; het is een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Door het ontwikkelen van zelfvertrouwen, een scherpe focus en emotionele intelligentie, biedt deze handleiding je de tools om effectief om te gaan met dagelijkse stress, aanhoudende zorgen en het risico op depressie. Gebaseerd op solide wetenschappelijke principes, combineert deze gids mindfulness met de beste elementen uit de positieve psychologie, cognitieve therapie en Mind/Body Geneeskunde. Dit unieke samenspel zorgt ervoor dat je actief aan de slag kunt met het vormgeven van je eigen geluk en welzijn.

In een gestructureerd achtwekenprogramma word je meegenomen door verschillende fasen van mindfulness-training. Elke week opent nieuwe deuren naar zelfinzicht en biedt praktische oefeningen om je aandacht en bewustzijn te versterken. Je leert niet alleen je focus te herstellen, maar ook hoe je effectief kunt omgaan met stressvolle situaties, emotionele dieptepunten en onvoorziene levensgebeurtenissen. Daarnaast bevat de handleiding inspirerende verhalen, praktijkvoorbeelden en reflectieoefeningen die je helpen de theorieën en technieken toe te passen in je dagelijks leven. Of je nu nieuw bent in de wereld van mindfulness of je bestaande praktijk wilt verdiepen, dit boek biedt een schat aan inzichten en strategieën die je leven kunnen transformeren.

Met dit Mindfulness werkboek in handen, ben je goed uitgerust om een pad van groei, veerkracht en geluk te bewandelen, volledig geworteld in het nu.