Kennisbank van ‘Mindfulness Centrum Heuvelrug’.

Ontdek de synergie van Mindfulness, Boksfit training, ademhalingstechnieken en koudetherapie. Onze kennisbank, een onderdeel van MCH Training & Coaching, biedt een rijkdom aan informatie die je helpt bij het ontwikkelen van een gezonder, veerkrachtiger en bewuster zelf. Samen met BOKSFIT THERAPIE en ADEM & KOUDE TRAINING bundelen we onze expertise om jou een holistische benadering van welzijn te bieden. Verken ‘Mindfulness en verbeter je levenskwaliteit door de kracht van onze geïntegreerde methodes.

bewustzijn

1

Mindfulness MBSR

55

Ontdek de kracht van synergie met mindfulness, boksfit training, koudetherapie en ademhalingstechnieken binnen onze kennisbank van MCH Training & Coaching. Wij bieden een schat aan informatie die jou ondersteunt op weg naar een gezonder, veerkrachtiger, bewuster en zinvoller leven.

In ons Mindfulness Centrum hechten we veel waarde aan de kracht van samenwerking en het delen van kennis. Daarom werken we nauw samen met onze zusterbedrijven binnen MCH Training & Coaching: het Adem & Koude Trainingscentrum en Boksfit Therapie. Deze samenwerking stelt ons in staat om een breed scala aan technieken en benaderingen te bieden die elkaar aanvullen en versterken. Onze kennisbank is rijk gevuld met informatie, onderzoek en praktische handleidingen over de voordelen en methodes van ademhalingstechnieken en koudetherapie. Deze middelen zijn erop gericht om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een sterker, veerkrachtiger en bewuster zelf. Belangrijk is wel om zelf kritisch te blijven denken en je eigen veiligheid niet uit het oog te verliezen. Of je nu een beginner bent op het gebied van mindfulness en lichaamstraining of een ervaren beoefenaar, ons Mindfulness Centrum in Veenendaal biedt een rijke bron van kennis om je te begeleiden op je pad. Verdiep je in onze kennisbank en ontdek hoe de integratie van mindfulness, ademhaling en koudetherapie je kan helpen een gezonder, zinvoller, gelukkiger en meer gebalanceerd leven te leiden.

Wil jij steviger en met meer energie, kracht en bewustzijn in je werk en persoonlijke leven komen te staan Dan zijn onze trainingen echt wat voor jou of je afdeling.

MCH TRAINING & COACHING B.V.

Btw: NL 862812100 B01

KvK: 83285563

IBAN: NL65TRIO0379377217

 

Mindfulness Centrum Heuvelrug

Pr. Bernhardlaan 30

3901CC Veenendaal

info@mindfulnesscentrumheuvelrug.nl

06 – 104 90 202

 

ADVIESGESPREK?

Neem gerust contact op

Mindfulness Centrum Heuvelrug
Pr. Bernhardlaan 30
3901CC Veenendaal
info@mindfulnesscentrumheuvelrug.nl
06 – 10 49 02 02

MCH TRAINING & COACHING B.V.
BTW-nr: NL 862812100 B01
KvK-nr: 83285563
Rekeningnr: NL65 TRIO 0379 3772 17